Acu cateva zile am mancat la cineva si tare mult mi-a placut. Asa ca iata ca am facut-o si eu doar ca am folosit fasole rosie in loc de alba cum era salata respectiva. Oricum e la fel de buna si merge perfect pentru o cina sau ca aperitiv servit langa alte aperitive.
Adaugam uleiul de masline, ceapa tocata marunt si zeama de lamaie si amestecam.
Scurgem boabele de fasole de sucul din conserva si spalam bine de repetate ori pana boabele sunt curate si nu se mai coloreaza apa.
Amestecam boabele de fasole cu pasta de ton si adaugam sare si piper dupa gust.
Servim cu paine prajita.
Avem nevoie de:
o cutie conserva ton bucati in ulei
o cutie fasole boabe (240 gr net)
o ceapa rosie
1 lingura ulei de masline
zeama de la 1/2 lamaie mica
sare si piper dupa gust
Turnam tonul intr-un bol si cu o furculita zdrobim bine.Adaugam uleiul de masline, ceapa tocata marunt si zeama de lamaie si amestecam.
Scurgem boabele de fasole de sucul din conserva si spalam bine de repetate ori pana boabele sunt curate si nu se mai coloreaza apa.
Amestecam boabele de fasole cu pasta de ton si adaugam sare si piper dupa gust.
Servim cu paine prajita.
Mhhhh....imi plac mult salatele cu ton ;)
RăspundețiȘtergerePacat ca esti asa departe :P
Pupici
Ma bucur ca iti place >:D< . Te pup
ȘtergereSalata aceasta este una din preferatele mele! Ar trebui sa o refac si eu, nu am facut de mult timp!
RăspundețiȘtergerePai atunci ma bucur ca ti-am adus aminte de ea. Te pup
ȘtergereTare bine arata.
RăspundețiȘtergereO bunatate de salata!!! N-as putea refuza o portie..
RăspundețiȘtergerePupici dulci!
E buna tare Simo >:D< Te pup
ȘtergereO salata foarte buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc Teo.
ȘtergereTimea, vad ca nu mai apar la blogroll-ul tau.Ce se intampla?
RăspundețiȘtergereNu stiu, eu nu am sters nimic , am facut modificari la blog zilele astea si cine stie ce s-a intamplat. Merg sa vad ca poate s-au sters si altele daca zici ca nu mai e nici al tau :( . Merci de atentionare.
ȘtergereNe place, placee!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va place salata mea.
Ștergere