Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!

luni, 4 noiembrie 2013

Gulyas de vita la Multicooker

Daca pana acum am zis ca sunt multumita de aparatul Multicooker, trebuie sa va zic, ca ieri, facand Gulyas-ul acesta m-am indragostit efectiv de aparat pentru bunatatea pe care mi-a oferit-o :). Bine ca e si meritul meu nu doar al aparatului, dar impreuna am facut o treaba perfecta. 
    Desi nu e prima data cand fac mancarea aceasta,  pot zice insa ca e cea mai buna varianta de pana acum. Ma gandeam eu ca aparatul acesta e ideal  pentru tocanite si nu m-am inselat deloc. Toate aromele legumelor, a carnii si a condimentelor folosite sunt pastrate la maxim iar sosul obtinut este delicios. Inscriu reteta pe http://www.gustos.ro/philips-multicooker.html pentru cea mai buna recenzie de pana acum si sper ca o sa fie o reteta de succes cu multe voturi de la voi cititorii <3 
Avem nevoie de:
700 gr pulpa de vita (manzat)
1 ceapa alba
1 ceapa rosie 
1 ardei rosu
1 rosie
3 morcovi
4 catei de usturoi
6 cartofi
1 cana de suc de rosii
1 pahar de vin
3-4 linguri ulei
4 foi de dafin
1 lingurita sare de mare
1/2 lingurita piper
1 lingurita pudra de chimen
1 lingurita paprika rosie
1 lingurita marar uscat
patrunjel verde 
Punem in vasul aparatului uleiul, ceapa spalata si tocata marunt si carnea taiata cubulete. Selectam meniul Fry, timpul: 15 min si apasam butonul Start. Amestecam de vreo doua ori apoi adaugam ardeiul tocat, rosia decojita si tocata si morcovul spalat, curatat si taiat rondele si  lasam pana se scurg cele 15 minute. Punem cartofii curatati si taiati cubulete, foile de dafin, sarea, piperul si pudra de chimen. Amestecam si turnam in vas sucul de rosii si vinul. 
Inchidem capacul, selectam functia Stew si apasam butonul Start. In timpul asta ( o ora) suntem liberi sa facem orice altceva fara a avea grija mancarii.
Dupa ce s-a stors timpul verificam daca e fiarta carnea si daca nu e (asa cum a fost in cazul meu) mai pornim o data functia Stew si selectam 25 minute. Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam usturoiul tocat, mararul uscat, sosul iutel si paprika. Amestecam, inchidem capacul si mai lasam  20 minute pe functia Stew.
Daca aveti carne de vitel sigur se face inca de la prima setare si atunci adaugati condimentele finala mai repede. 
Cand se opreste trece automat pe functia Keep Warm pe care putem sa il oprim daca servim mancarea atunci imediat.
Adaugam la final si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi asortate.
O bunatate de mancare fie ca il preparati sau nu la Multicooker. Chiar va recomand aceasta reteta si pentru cei ce vor sa o testeze in mod normal pe aragaz.

16 comentarii :


  1. Ti-a iesit o mare, mare bunatate de preparat. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata minunat! felicitari din suflet pt. multicooker!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata tare apetisant, place, place, place!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pofta mi-ai facut... arata asa de bine ! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca a iesit carnea foarte frageda, asa-i? Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata extraordinar! Noi facem destul de des si ne place mult.
    Luna aceasta eu si sora mea gazduim provocarea Dulce Romanie si te invitam sa participi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place. Multumesc de invitatie sper sa reusesc sa ajung >:D<

      Ștergere
  7. Imi ploua in gura... Ma omorati voi cu smecheria asta de aparat... :P
    Pupici si-ti doresc s-o stapanesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Timea, tare tare bine arata!! Pup cu drag si sa stapanesti sanatoasa aparatul. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...