Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!

sâmbătă, 7 iulie 2012

Ciorba de fasole pastai

E vara si avem legume proaspete din plin, hai sa mancam sanatos :)
Daca va mai arde de gatit pe caldura aceasta! 
Mie nu prea, dar ceva tot mai trebuie sa mancam. 
Hai ca ciorba aceasta se face rapid si nu stam mult langa foc.


- 500 gr fasole pastai
- 2 buc morcovi mari sau mai multi mici din gradina
- 1 buc pastarnac
- 2-3 buc patrunjel radacina
- 1 ceapa
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- 250 ml suc de rosii
- sare
- piper

Punem apa la fiert intr-un vas de 3-4 l.
Curatam si taiam legumele. Taiem capetele la pastaile de fasole si le spalam.
Cand fierbe apa punem legumele taiate si fasolea si lasam la fiert la foc mic.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Cand legumele sunt fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate.
Lasam sa mai dea  o data in clocot si oprim focul.
Adaugam frunzele de patrunjel.
Servim cald cu smantana sau simpla cum ne e pe plac.
Sa aveti pofta!



10 comentarii :

  1. Dia - ma bucur ca si tie iti place. pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Hogy én mennyire szeretem a zöldpaszulylevest! Egyik kedvencem. Csak annyira szárazság van, hogy egyszer tudtunk eddig szedni. De őszig még teremhet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gerdi nalunk is nagy szarazsag van, de azert zoldpaszuj van anyira hogy egyunk es meg telire is fagyasztani .

    RăspundețiȘtergere
  4. Buburuza sunt tare bune ciorbele astea de vara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Printre preferatele mele ciorba asta! O mananc si rece si calda.. la fel de buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Oltean - e buna oricum, eu o prefer calda totusi :).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...