Nimic mai simplu de facut decat paste cu sos de rosii...foarte rapid de facut si cred eu , pe gustul tuturor :)
Ingrediente:
- 500 gr Spaghete
- 500 gr carne tocata
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 5-6 catei usturoi
- sare, piper
- 1 lingurita zahar
- busuioc
- 500 ml suc de rosii
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Punem carnea tocata la foc mic la calit impreuna cu ceapa tocata marunt si morcovul ras. Lasam la calit cateva minute, apoi turnam sucul de rosii si adaugam sarea, piperul, zaharul, usturoiul taiat felii. Lasam sa fiarba aprox 10 -15 min amestecand din cand in cand. La final adaugam si busuiocul tocat.
Asezam pastele pe o farfurie si punem peste sosul si dupa preferinte si cascaval ras.
Pofta buna :)
Tare bune oricand!Eu fierb sosul mai mult si ies foarte aromate!Pupici!
RăspundețiȘtergereAm folosit carne proaspata si suc de rosii de casa si nu a necesitat multa fierbere. sunt foarte aromate mai ales ca mie imi place mult busuiocul :). Te pup si merci de vizita
RăspundețiȘtergere