Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!

marți, 22 aprilie 2014

Cetatea Cisnadioara

 Un loc minunat, linistit, inconjurat de padure si cu o priveliste minunata catre Muntii Fagaras, Cetatea Cisnadioara este situata in localitatea Cisnadioara la doar 10 km de frumosul oras Sibiu. 
Daca vrei un pic de miscare si o oaza de liniste si verdeata, te poti refugia in acest loc frumos departe de galagia si poluarea orasului. 



7 comentarii :

  1. Frumoasa excursie, frumoasa prezentare si foarte frumoase pozele! :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a inviat , Timea ! Multumesc pentru aceste imagini . M-ai facut sa-mi retraiesc niste momente de o extraordinara liniste petrecute intr-o vara in Cisnadioara . Pacat ca nu sunt puse in valoare aceste monumente si aceste locuri . In sat ne-am cazat la o nemtoaica get-beget care a intuit potentialul turistic al zonei . Este minunat promovezi zona sibiana pe blogul tau . P.S - Arati minunat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati ma bucur ca pozele mele ti-au adus aminte de un loc placut. E frumoasa si localitatea ca multe din localitatile vechi din zona noastra din Ardeal. Te pup

      Ștergere
  3. Super!!! Mi-ar placea la nebunie!! Misto pozele!! pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Annyira szép, a táj, a rom, s olyan honvágyam lett... Köszönöm, hogy megmutattad!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...