- 1 pachet foietaj congelat ( il folosim complet decongelat)
- crema de ciocolata Nutella sau orice marca va place
- zahar pudra pentru pudrat
- Aluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina.
- Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam fie cu o rola de taiat cum am eu fie cu un cutit ( puteti urmari si pozele care practic descriu fiecare operatiune )
- Pe bucatile necrestate punem cate o lingurita de crema de ciocolata apoi asezam peste ele bucatile crestate si apasam marginile de jur imprejur cu furculita.
- Asezam foietajul umplut in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.
- Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-au racit putin, pudram cu zahar pudra
Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!
miercuri, 3 decembrie 2014
Foietaj cu ciocolata
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Foarte frumoase sunt fursecurile, felicitari! Eu ma innebunesc dupa foietaj, si rola din aia caut de multa vreme, e o bijuterie grozava in bucatarie :)
RăspundețiȘtergereArata mi-nu-nat , Timea! Ne pui mereu la grele incerari poftele ! Sa ai o luna decembrie minunata!
RăspundețiȘtergereSimplu si bun! Si imi place ustensila. :)
RăspundețiȘtergere