Un preparat foarte gustos si aratos ideal mai ales pentru mese festive. Se poate servi si cald cu diverse garnituri dar personal imi place mai mult rece. Am pregatit si sandvisuri cu acest preparat si au fost foarte bune.
Ramane doar sa va conving cat de usor se face :).
Avem nevoie de:
- aprox 700 gr cotlet de porc
- 300 gr carnati afumati
- 1 lingura sare de mare
- 1 lingurita rasa piper
- 3 lingurite paprika rosie
- oregano
- cimbru
- roinita
- cateva linguri ulei de masline
Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei si am batut apoi fiecare bucata de carne.
Ramane doar sa va conving cat de usor se face :).
Avem nevoie de:
- aprox 700 gr cotlet de porc
- 300 gr carnati afumati
- 1 lingura sare de mare
- 1 lingurita rasa piper
- 3 lingurite paprika rosie
- oregano
- cimbru
- roinita
- cateva linguri ulei de masline
Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei si am batut apoi fiecare bucata de carne.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.
Ce frumos arata pe farfurie alaturi de alte bunatati :)
Delicios arata!
RăspundețiȘtergereCristina - multumesc de invitatie.
RăspundețiȘtergereTruedelights - multumesc.
RăspundețiȘtergerebuna timea arata super rulada ta mi sa parut interensanta si de planta roinita fiindca nu am auzit de ea in cutile din imagine este pasta de masline ai retete minunate sa ai succes in continuare cu drag ely
RăspundețiȘtergereEly draga, roinita e o planta aromata ce creste in gradina parintilor mei pe langa alte ierburi aromate. In cutii am doar ierburi congelate. Pasta am facut-o din ulei de masline si ierburi. Te pup
RăspundețiȘtergereArata tare bine, vin si eu la masa!! pup
RăspundețiȘtergereO trimit pe Diana la tine la masa.Se poate?
RăspundețiȘtergerePupici!
Paula - te astept cu drag :)
RăspundețiȘtergereDiaMar - facem masa mare deci o primesc si pe Diana ta. Pupici
Waw, cat de bine arata!!! Ma invit la masa!! :))
RăspundețiȘtergereSimona - te astept cu drag. pupici
RăspundețiȘtergereNagyon mutatós ez a tekercs, hát még a teljes hidegtál!
RăspundețiȘtergereThanks for all of your work on this web page. I am looking forward to reading more of your posts in the future.
RăspundețiȘtergereCe bine arata ! se preteaza foarte bine la aperitive !
RăspundețiȘtergereMandala - multumesc, arata bine si e si buna :)
RăspundețiȘtergereSuper faina rulada asta
RăspundețiȘtergere