Hai sa va arat si voua ce combinatie italo-nemteasca am facut eu :))
Sotului meu ii plac foarte mult carnatii thuringer si la fel si pastele, asadar am combinat aceste doua produse si am facut o bunatate de mancare.
Avem nevoie de:
- 400 gr paste rigatoni
- 3 carnati thuringer
- 600 ml suc de rosii
- 1 lingura rasa faina
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 5 catei de usturoi
- 4 -5 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita sare
- piper
- busuioc
Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu sare si lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pentru sos: tocam marunt ceapa spalata si curatata si la fel procedam si cu ardeiul, adica il tocam marunt dupa ce il spalam. Calim ceapa si ardeiul in uleiul de masline timp de 2-3 minte.
Adaugam apoi carnatii thuringer taiati rondele.
Lasam sa se prajeasca putin in ulei, dupa care adaugam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase si turnam treptat sucul de rosii la fel amestecand bine sa nu se prinda si sa nu se formeze cocoloase.
Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute amestecand din cand in cand.
La final adaugam usturoiul maruntit si busuiocul tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 min.
Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Asezam pastele in farfurie si adaugam cateva linguri de sos si servim cald.
Pofta mare!
Sotului meu ii plac foarte mult carnatii thuringer si la fel si pastele, asadar am combinat aceste doua produse si am facut o bunatate de mancare.
Avem nevoie de:
- 400 gr paste rigatoni
- 3 carnati thuringer
- 600 ml suc de rosii
- 1 lingura rasa faina
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 5 catei de usturoi
- 4 -5 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita sare
- piper
- busuioc
Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu sare si lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pentru sos: tocam marunt ceapa spalata si curatata si la fel procedam si cu ardeiul, adica il tocam marunt dupa ce il spalam. Calim ceapa si ardeiul in uleiul de masline timp de 2-3 minte.
Adaugam apoi carnatii thuringer taiati rondele.
Lasam sa se prajeasca putin in ulei, dupa care adaugam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase si turnam treptat sucul de rosii la fel amestecand bine sa nu se prinda si sa nu se formeze cocoloase.
Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute amestecand din cand in cand.
La final adaugam usturoiul maruntit si busuiocul tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 min.
Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Asezam pastele in farfurie si adaugam cateva linguri de sos si servim cald.
Pofta mare!
uai ce fain arata!
RăspundețiȘtergereAlinutzika - e si foarte bun :)
RăspundețiȘtergereTrag la paste ca ursul la miere!:)
RăspundețiȘtergereBune !
imi imaginez deja ce minunat e gustul!
RăspundețiȘtergereFaina combinatie ai reusit! Pupici
RăspundețiȘtergereAdina - bine faci, ca sunt foarte bune :). Pup
RăspundețiȘtergereAdnia - carnatii thuringer au dat un gust deosebit de bun sosului. Pup
Paula - multumesc frumos. Te pup
Foarte apetisante,desi eu nu ma dau in vant dupa paste,imi place cum arata.Pupici!
RăspundețiȘtergereDiaMar - multumesc frumos. Te pup
RăspundețiȘtergereImi plac pastele la orice ora, iar reteta ta e minunata!
RăspundețiȘtergereAlina - multumesc si ma bucur ca iti place reteta mea. Te pup
RăspundețiȘtergerede unde pot sa cuumpar si eu Thuringer
RăspundețiȘtergereGasesti in magazinele Lidl
Ștergere