Am facut niste pulpe la cuptor minunate. Sa te tot lingi pe degete dupa asa o mancare :). Nu mancam foarte des pui dar cand fac pui, mereu imi place sa fac ceva nou. Am incercat deci un pui marinat cu sos chili. O bunatate nu alta! Hai, va las sa vedeti reteta si poate va ispitesc sa o faceti si voi.
Avem nevoie de:
- 6 pulpe de pui - superioare, inferioare - de care dorim
- 7 lingurite pasta de gogosari cu rosii
- 7 lingurite sos chili
- 1 lingurita sare de mare
- 1/2 lingurita piper
- oregano
- 2 linguri ulei de masline pt tava
Spalam carnea bine si indepartam pielita.
Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.
Amestecam bine toate ingredientele.
Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.
Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox 10 minute.
Asa arata dupa ce le scoatem din cumptor!
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Sa aveti pofta!
Avem nevoie de:
- 6 pulpe de pui - superioare, inferioare - de care dorim
- 7 lingurite pasta de gogosari cu rosii
- 7 lingurite sos chili
- 1 lingurita sare de mare
- 1/2 lingurita piper
- oregano
- 2 linguri ulei de masline pt tava
Spalam carnea bine si indepartam pielita.
Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.
Amestecam bine toate ingredientele.
Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.
Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox 10 minute.
Asa arata dupa ce le scoatem din cumptor!
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Sa aveti pofta!
Imbietor... asi manca o pulpa! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc >:D<
ȘtergereDelicioase pulpele tale!! Ador mancarurile picante si nu as refuza asa minunatii niciodata :) Pupici!
RăspundețiȘtergereAdela ma bucur ca iti plac. Si eu sunt fan mancaruri usot picante. Te pup
ȘtergereTot ce-i picant este delicios. Asta-i părerea mea. Weekend plăcut!
RăspundețiȘtergereAdriana asa e :). Multumesc la fel si tie
ȘtergereNu pot fi decat foarte bune...
RăspundețiȘtergereChiar bune Rocsi. Te pup
Ștergerefacem schimb o bucatica ? iti dau una cu sos de portocale si tu imi dai cu chili :)
RăspundețiȘtergereSunt curioasa cum e si cel cu portocale, deci da, facem schimb :)
Ștergere