Avem nevoie de:
200 gr foietaj congelat
o lingura zahar pudra
250 gr frisca lichida indulcita
fructe mici: afine si coacaze rosii
Foietajul trebuie sa fie complet decongelat in momentul folosirii.
Pe blatul de lucru tapetat cu faina intindem aluatul cu sucitorul. Cu un cutit cu lama ascutita taiem foaia in dreptunghiuri pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra zahar pudra si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de aprox 10 minute.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca. ( cred ca mi-au iesit aprox 24 buc. deci le-am copt in doua ture).
Frisca o mixam cu mixerul la viteza mica la inceput si apoi pe treapta cea mai mare, pana obtinem consistenta dorita. Cu un pos ornam fiecare bucata de foietaj in parte si asezam pe fiecare mot de frisca cate afine si/sau coacaze rosii.
DE-LI-CI-OA-SE!!! Unde mai pui că-s și simplu de făcut??... Pupici.
RăspundețiȘtergereFoarte simple si bune >:D<. Te pup
ȘtergereArata superb!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina!
ȘtergereNeatza..Am sosit sa iau desert!!!
RăspundețiȘtergereBine ai venit Rocsi!
ȘtergereCat de bine arata! Simplu, delicios si colorat...
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Claudia.
ȘtergereSimplu, bun si de mare efect. Te pup
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea. Te pup
ȘtergereThese look delicious! I came across your blog and am your newest follower. I would love if you’d visit me at : the daily savant : and (if you like) follow with GFC and Blog Lovin'! PS- I have a giveaway going on now !
RăspundețiȘtergere: signe
thedailysavant.blogspot.com
Thank you.
ȘtergereCe frumoase sunt!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Simo. Te pup
ȘtergereFoarte simpatice!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina.
Ștergere