Multe legume, aroma de usturoi si busuioc....mmmm o bunatate ce o recomand cu drag
Avem nevoie de:
400-500 gr vinete coapte si tocate
1 dovlecel potrivit
1 ceapa galbena
1 ceapa rosie
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 rosie
sare si piper
3 catei de usturoi
busuioc verde
2-3 linguri ulei
2-3 cani de apa
Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem intr-un wok (sau orice tigaie adanca) cu putin ulei la calit. Eu pun si un pic de apa ca sa nu prajesc in ulei. Adaugam apoi vinetele si dovlecelul taiat cubulete mici. Punem doua cani de apa si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand.
Sare si piper punem dupa gust.
Sare si piper punem dupa gust.
Dupa vreo 20 de minute cand s-a scurs apa si dovlecelul este aproape fiert adaugam rosia decojita si tocata marunt. Mai lasam 5 minute si adaugam si usturoiul feliat marunt si busuiocul tocat. Dupa inca 4-5 minute oprim focul.
Mancarea aceasta se poate servi atat calda cat si rece.
Ce frumos arata! Vreu si eu putin :)
RăspundețiȘtergereCu drag Andreea.
ȘtergereAs veni la masa!!!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag >:D<
ȘtergereTare buna trebuie sa fie mancarica.. n-am incercat-o inca.
RăspundețiȘtergerePup cu drag
E foarte buna. Eu am crezut ca fac o inovatie, dar probabil si altii au incercat combinatia asta. Oricum o recomand cu drag ca e tare buna. Te pup Simo
Ștergereo reteta cu siguranta delicioasa pentru vara! pup
RăspundețiȘtergereAsa e, multe legume aromate si gustoase. Te pup
Ștergere