Avem nevoie de:
- 850 gr pulpa de pui dezosata
- 1 ceapa mica rosie
- 1 ceapa alba
- 1 zuchinni
- 1 ardei mare, gras si rosu
- Pentru sos:
- 2-3 linguri ulei de masline
- 3 linguri sos Worcester
- 2 linguri sos de soia negru
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1/2 lingurita boabe de coriandru
Ceapa curatata o taiem felii, ardeiul felii mai marisoare iar zuchinni rondele.
Incingem o tigaie adanca ( eu folosesc wok-ul) si prajim bucatile de pui in doua reprize. Nu mai adaugam ulei ci il prajimin cu sosul in care a stat.
Scoatem bucatile de pui invasul inntr-o tava ( tava urmeaza sa fie pusa la cuptor deci trebuie sa fie termorezistenta).
Calim putin si legumele in sosul ramas de a pui apoi le punem in tava peste pui si le amestecam.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 timp de 25-30 de minute.
Servim mancarea calda asa simpla (pentru o masa sanatoasa) sau combinata cu orez sau cartofi natur.
Delicios!!! Am sa uemez si eu reteta ta. :-)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place.
ȘtergereFoarte bun!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereYammy! Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereSi bun si aspectuos, asa cum sunt toate retetele tale, brava!
RăspundețiȘtergere