In mare parte retetele mele se nasc in functie de ce am in casa.
De data aceasta aveam rosii aduse de la tara si cum nu am reusit sa le mananc pe toate, s-au copt foarte tare si trebuia sa fac ceva din ele. Asa ca am cumparat gogosari si s-a nascut aceasta pasta ideala pentru orice fel de mancare.
Ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1.5 kg rosii
- 2 linguri sare de mare
- 1 lingurita rasa piper negru macinat
Spalam bine gogosarii si rosiile.
De data aceasta aveam rosii aduse de la tara si cum nu am reusit sa le mananc pe toate, s-au copt foarte tare si trebuia sa fac ceva din ele. Asa ca am cumparat gogosari si s-a nascut aceasta pasta ideala pentru orice fel de mancare.
Ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1.5 kg rosii
- 2 linguri sare de mare
- 1 lingurita rasa piper negru macinat
Spalam bine gogosarii si rosiile.
Rosiile le oparim in apa fierbinte si le decojim
Curatam gogosarii de seminte si ii taiem felii.
Dam apoi rosiile si gogosarii prin masina de tocat si punem sosul obtinut pe foc pe o plita timp de o ora si 15 min. Adaugam sarea si piperul in timp ce fierbe. Amestecam din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul vasului.
Luam de pe foc si turnam in borcane sau sticlute curate si imediat le punem si capacele.
Punem borcanele intr-o patura pana a doua zi pentru a se raci treptat.
E un deliciu !!! ;) Ador aceasta culoare intensa !!! <3
RăspundețiȘtergereCat - si mie imi place culoare si gustul :). Pup
RăspundețiȘtergereImi place tare mult pasta, dar si prezentarea e super! Pup
RăspundețiȘtergerePaula - multumesc frumos, ma bucur ca iti place. Pup
RăspundețiȘtergereSuper prezentarea si cocosii aia sant frumosi asa in sir indian !
RăspundețiȘtergereMandala - multumesc frumos.
RăspundețiȘtergere