Cred ca in multe seri patiti si voi ca mine si nu stiti ce sa gatiti pentru cina. Mie imi vin de obicei ideile ori pe drumul de la lucru spre casa, desi recunosc ca nu mereu duc la indeplinire ce imi propun si asta pentru ca depinde si ce gasesc in frigider, ori acasa supa ce deschid frigiderul :).
In weekend insa e cel mai simplu pentru ca imi planific mai multe si de obicei imi cam ies toate asa cum a iesit si aceasta tarta sarata.
Deci ca sa nu o mai lungesc atata...daca aveti un piept de pui si ceva legume prin casa si bineinteles foietaj congelat, e perfect! Puteti pregati aceasta tarta/placinta delicioasa si usor de facut.
Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici.
Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o tigaie cu uleiul de masline incins.
Lasam la calit maxim 5 minute dupa care adaugam mazarea. Nu-i bai daca mazarea nu e dezghetata se va dezgheta rapid in tigaie.
Lasam pe foc inca aprox 5 minute adaugand sarea si chili si amestecand din cand in cand. La final adaugam curry, amestecam si oprim focul.
Lasam sa se raceasca.
Intre timp noi ne ocupam de foietaj care trebuie sa fie complet decongelat.
Pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul sub forma rotunda putin mai mare decat tava in care urmeaza a fi pusa.
Rulam aluatul intins pe sucitor si il asezam cu grija in tava tapetata cu putina faina.
In weekend insa e cel mai simplu pentru ca imi planific mai multe si de obicei imi cam ies toate asa cum a iesit si aceasta tarta sarata.
Deci ca sa nu o mai lungesc atata...daca aveti un piept de pui si ceva legume prin casa si bineinteles foietaj congelat, e perfect! Puteti pregati aceasta tarta/placinta delicioasa si usor de facut.
Avem nevoie de:
250 gr foietaj congelat
un piept de pui mai marisor (eu am avut de la tara)
200 gr mazare congelata
4 buc ceapa verde
1 ardei capia rosu
1 ardei capia verde
sare dupa gust
un pic de chili
1 lingurita rasa curry
3 oua
2 linguri ulei de masline
Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt.Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici.
Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o tigaie cu uleiul de masline incins.
Lasam la calit maxim 5 minute dupa care adaugam mazarea. Nu-i bai daca mazarea nu e dezghetata se va dezgheta rapid in tigaie.
Lasam pe foc inca aprox 5 minute adaugand sarea si chili si amestecand din cand in cand. La final adaugam curry, amestecam si oprim focul.
Lasam sa se raceasca.
Intre timp noi ne ocupam de foietaj care trebuie sa fie complet decongelat.
Pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul sub forma rotunda putin mai mare decat tava in care urmeaza a fi pusa.
Rulam aluatul intins pe sucitor si il asezam cu grija in tava tapetata cu putina faina.
Ouale batute le adaugam peste compozitia de pui cu legume, amestecam, apoi turnam peste aluat si nivelam.
Marginea aluatului o tragem peste compozitie.
Marginea aluatului o tragem peste compozitie.
Tarta arata minunat! Am vrea si eu sa o incerc...nu pare greu de urmat dar sunt sigura ca imi voi prinde urechile odata ce ma apuc :s.
RăspundețiȘtergerewww.101FashionStreet.com
Multumesc. Sigur nu iti prinzi urechile pt ca urmezi pasii si e usor de facut :)
ȘtergereCe imagini frumoase!:)
RăspundețiȘtergereHarnicuto!
Multumesc frumos Adina >:D<
ȘtergereO bunatate, imi place mult tarta ta ;)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place. Te pup
ȘtergereGrozava tarta ta!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos.
ȘtergereImi place nu mult ci foarte mult aceasta tarta, mai ales ca ai pus si multa mazare :)
RăspundețiȘtergerePupici
I think the admin of this web page is genuinely working hard in favor of his web site,
RăspundețiȘtergerebecause here every data is quality based information.
my page; bancur tari