Avem nevoie de:
- 300 gr carne de vitel
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 telina
- 1 gulie mica
- 4 cartofi mai mici
- 4 catei usturoi
- 1 lingura faina
- 2 linguri smantana
- tarhon
- sare si piper dupa gust
Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem.
Carnea o taiem cubulete.
Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt.
Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat.
Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.
Imi place mult! De mult am zis ca am sa fac eu, pana atunci ma servesc de tine
RăspundețiȘtergerefoarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereEste si pe gustul Dianei mele.
RăspundețiȘtergerePup!
Ce ciorbita delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereImi plac ciorbele cu tarhon, cred ca este tare gustoasa!!!
RăspundețiȘtergereBuna ciorbita!
RăspundețiȘtergereNu uita ca te-astept cu drag la Provocarea Dulce Romanie, gazduita in acesta luna de mine: http://www.pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/09/dulce-romanie-provocarea-lunii.html
am poftit la ciorba ta! ... ia sa fac si eu astazi ;)
RăspundețiȘtergere