Avem nevoie de:
1 gulie mare
1 zucchini potrivit
1 gogosar rosu
1 ardei verde
1 rosie
4 morcovi mici
2 buc patrunjel radacina
2 cepe mici rosii
3 cepe mici galbene
sare de mare si piper
1-2 linguri ulei de masline
Taiem gulia si zucchini felii si le punem pe fundul unei tavi taflonate.
Morcovul si patrunjelul le taiem in 3-4 bucati.
Ceapa o taiem in doua, iar rosia ardeiul si gogosarul le taiem felii.
Le punem toate peste gulie si zucchine, apoi saram si piperam, stropim deasupra cu ulei de masline si dam la cuptorul preincalzit la 180-190 de grade timp de 45 de minute.
Ce bunatate!
RăspundețiȘtergereMultumesc.
ȘtergereBun si sanatos!
RăspundețiȘtergereAsa e Cristina, te pup
Ștergerece frumos arata! vad ca nu s-au uscate deloc deasupra!
RăspundețiȘtergereAdnia multumesc. Nu inteleg de ce ma intreaba lumea daca s-au uscat dar niciodata nu mi se usuca legumele la cuptor si nici carnea desi nu pun apa decat un strop de ulei. Toate isi lasa suc propriu :).
Ștergere