Avem nevoie de
200 gr Tagliatelle Baneasa
1 ceapa
1 ardei rosu
350 gr suc de rosii de casa
2 catei mari de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita zahar
1 lingura ulei de masline
½ lingura faina
busuioc verde
sare si piper dupa gust
100 gr sunca Padurea Neagra
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Intr-un wok punem uleiul la incins si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt. Adaugam faina, amestecam si treptat turnam sucul de rosii amestecand in continuare si adaugand si o lingurita de zahar. Lasam sa fiarba 2-3 minute apoi adaugam usturoiul tocat marunt si busuiocul tocat.
Saram si piperam dupa gust.
Lasam sa fiarba aprox 10 minute amestecand din cand in cand.
Pastele fierte, scurse de apa si trecute pe sub un jet de apa rece le adaugam peste sos si amestecam.
Bacon-ul il prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Servim pastele cu bacon-ul prajit.
Sa aveti pofta!
Vreau si eu!!!!!
RăspundețiȘtergereCu drag Adela!
Ștergere