Am facut inca o bunatate de mancare numai si numai din legume. Mie imi plac foarte multe aceste mancaruri si de cand am Multicooker-ul e si mult mai usor sa le fac pentru ca nu trebuie sa stau langa aragaz sau cu cuptorul pornit pe caldura aceasta. Nu inseamna ca nu e la fel de buna si facuta pe aragaz, mai ales ca nu e nici o diferenta in modul de preparare. Incercati si voi reteta, cu siguranta o sa va placa.
Avem nevoie de:
Avem nevoie de:
- o varza potrivita
- 2 morcovi mari
- 1 radacina pastarnac
- 2 cepe
- 2 fire ceapa verde
- 2 rosii coapte
- 1ardei verde/galben
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita rasa piper
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita marar uscat
- 1/2 cana apa
- 2-3 linguri ulei
Ca de obicei, inainte de toate, spalam bine legumele si le curatam sau le curatam si la spalam in cazul cepei.
Punem 2-3 linguri de ulei in vasul de la cooker, pornim functia 'fry' si potrivim timpul la 15 minute.
Punem in vas ceapa si ardeiul taiate marunt si le lasam la calit. Imediat adaugam si morcovii si pastarnacul taiate cubulete. Apoi urmeaza rosia decojita si taiata cubulete.
Cat timp se calesc legumele taiem varza si o adaugam treptat, adica in timp ce taiem adaugam ce am taiat in vas.
Punem toate condimentele, 1/2 canita apa si amestecam. Inchidem capacul vasului si pornim functia 'Stew'
varza este preferata mea dintre legume, varza la cuptor as manca non stop....tot varza avem si noi acum, ce-i drept ca are coaste afumate, dar ca si a ta este super
RăspundețiȘtergereSi mie imi place tare mult si clar ca e buna si cu coaste afumate :)
Ștergerefoarte faina ti-a iesit!
RăspundețiȘtergereMultumesc Andreea!
ȘtergereTimea ,intra aici http://www.infocs.ro/azi-este-miercuri-gatim-usor-si-de-sezon-varza-de-post-cu-legume-sau-varianta-cu-carne/
RăspundețiȘtergereOrdinarii astia mi-au furat 12 retete culinare, si de 2 saptamani ma lupt cu ei sa le stearga , de-abia au sters jumatate.
Tot site-ul lor este construit pe plagiat.
Atat eu ,cat si alte colege,inclusiv PetitChef-ul,am intervenit !
Multumesc !