Avem nevoie de:
2.5 -3 l apa
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei mic verde
1 gulie
1 felie telina
1 varza mica
un cub de legume sau o lingurita vegeta
sare si piper dupa gust
200 ml suc de rosii
frunze de telina
frunze de patrunjel
Mai intai punem vasul cu apa la fiert.Legumele le curatam si le spalam.
Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele.
Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.
Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot.
Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cald cu smantana si ardei iute.
Este o bunatate!Mie imi place!Pup!
RăspundețiȘtergereE buna si sanatoasa. Te pup si eu
ȘtergereSunt foarte bune ciorbele in sezonul rece. Pup!
RăspundețiȘtergereAsa e Rocsi, ar trebui sa mananc si eu mai des :)
Ștergerevin si eu la o portie
RăspundețiȘtergereTe astept Andreea.
ȘtergereMmm, buna tare ciorbita!!! Maine ma pun pe facut ciorbita ca tare mi-ai facut pofta;)Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Licuta. Pofta mare sa aveti :). Pup si eu
Ștergere