Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!

luni, 12 mai 2014

Rulada din carne tocata cu legume

Trebuie putin timp pana pregatim si pana asteptam sa se faca la cuptor, insa merita pe deplin. 
E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. 
Rulada se  poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta servita cu o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.   
Avem nevoie de:
400 gr pulpa de porc
1 cartof mare
1 morcov mare
4 fire ceapa verde
½ ardei verde
½ ardei rosu
½ legatura patrunjel verde
2 oua
3-4 linguri pesmet
½ lingurita sare de mare
un pic de piper

aprox 1 ora si 10 minute la cuptor 
  • Tocam carnea si o punem intr-un bol 
  • Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa
  • Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica 
  • Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele respectiv cubulete 
  • Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam
  • Adaugam patrunjelul tocat apoi ouale si amestecam
  • La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul 
  • Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor

  • Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de aprox o ora si 10 minute
  • Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem
  • Se poate servi si rece si calda
Asa arata taiata calda ...
 ...si asa arata dupa ce s-a racit un pic

2 comentarii :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...