Sunt frumoase, motate si gustoase. Ce altceva sa va mai spun de ele...hmmm... imi place sa le fac si normal ca am o placere deosebita sa le si mananc :)) . Iar bucuria mea e maxima pentru ca am inca multe fructe congelate si inca mai pot face diverse bunatati dulci.
Asezam hartiile pentru briose in tava speciala pentru briose si umplem egal fiecare forma.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 23-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Crema: scoatem samburii de la visine si pasam visinele in blender. Turnam visinele pasate intr-un vas care urmeaza a fi pus pe foc impreuna cu cele 2 linguri de zahar. Lasam pe foc pana se topeste zaharul si fierbe cateva minute. Amidonul il amestecam cu un pic de apa rece, adaugam putin din sosul de visine si apoi il turnam in sos amestecand pana se ingroasa.
Lasam sa se raceasca complet.
Separat mixam frisca pana devine spuma. Adaugam peste frisca jeleul de visine si mixam cu mixerul pe treapta mica pana se omogenizeaza.
Avem nevoie de:
2 oua
100 gr unt topit
200 gr faina
140 gr zahar
6 linguri lapte caldut
1 lingurita praf de copt
1 plic zahar vanilat
un varf de sare
Crema:
200 gr visine congelate (cantarite cu seminte)
2 linguri zahar
2 lingurite amidon
200 gr fisca lichida indulcita
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 3-4 minute. Turnam untul topit caldut si apoi laptele caldut, mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt.Asezam hartiile pentru briose in tava speciala pentru briose si umplem egal fiecare forma.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 23-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Crema: scoatem samburii de la visine si pasam visinele in blender. Turnam visinele pasate intr-un vas care urmeaza a fi pus pe foc impreuna cu cele 2 linguri de zahar. Lasam pe foc pana se topeste zaharul si fierbe cateva minute. Amidonul il amestecam cu un pic de apa rece, adaugam putin din sosul de visine si apoi il turnam in sos amestecand pana se ingroasa.
Lasam sa se raceasca complet.
Separat mixam frisca pana devine spuma. Adaugam peste frisca jeleul de visine si mixam cu mixerul pe treapta mica pana se omogenizeaza.
Cu spritul pentru ornat imbracam frumos fiecare cupcake cu un strat generos de crema de visine.
Enjoy cherry cream cupcakes!
Foarte frumoase ti-au iesit...Crema cu visine in combinatie cu briosele ce le-ai pregatit sunt un deliciu.Bravo!
RăspundețiȘtergereMultumesc Rocsi, foarte buna crema :). Te pup
ȘtergereCe frumoase sunt! Imi plac si hartiutele colrate si motatele. Vreau si eu un cupcake motat. :)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti plac si cu drag te servesc >:D<.
Ștergeretare frumusele sunt! :*
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Emily <3
ȘtergereMmm, tare frumoase si cred ca super delicioase!Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos. Te pup
ȘtergereCat sunt de frumoasa!!!! Nu te mai opresti din gatit.. :))
RăspundețiȘtergereSimo :)) gatesc cate putin si mai des.
ȘtergereCred ca sunt tare delicioase!! Ti-au iesit superbe!!! Pup!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti plac, te pup.
ȘtergereSuperbe !
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereSunt frumoase foc!! Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula.
ȘtergereCe poze frumoase! Si excelenta crema ai ales. >:D<
RăspundețiȘtergereMultumesc Adina, ma bucur ca iti place. >:D<
ȘtergereDraga mea sunt superbe si delicioase!!!! Merg perfect cu cafeaua mea <3
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina.
ȘtergereMultumesc frumos.
RăspundețiȘtergere