Bun venit pe blogul meu! Mancaruri simple si usoare pe gustul tuturor...
Nu detin multe secrete ale bucatariei, insa imi place sa gatesc si fac totul cu pasiune. De altfel singurul meu secret cand gatesc este pasiunea cu care fac si cea mai simpla mancare.
Pofta buna orice alegeti sa gatiti din cele prezentate de mine mai jos!

duminică, 8 iulie 2012

Pulpa de porc la cuptor

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.


Avem nevoie de
- 1 kg pulpa de porc
- 5-6 catei de usturoi
- sare, piper
- oregano, maghiran, roinita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- ulei de masline

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.
Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.
Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
 Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.


16 comentarii :

  1. Foarte bine arata, gustoasa si sanatoasa pulpa asta! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buburuza - merci frumos, pup

    Poliana - multumesc, ma bucur ca iti place. pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata!... Sa n-o vada sotul ca vrea si el!.... :)) E prea cald....

    RăspundețiȘtergere
  4. Rocsy - multumesc.

    Felis - :)) dimineata pana nu se incalzeste poti sa faci :)). pup

    RăspundețiȘtergere
  5. O bunatate pe placul alor mei.Da'nu-mi vine sa fac pe caldura asta.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dia - ma bucur ca va place. Cu caldura asta asa e, e mai greu sa dam drumul la cuptor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu asemenea condimente cred si eu ca este o bunatate!
    In ultimul timp tot cu noaptea-n cap gatesc :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu tot mai putin gatesc :( e atat de cald la mine in casa !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai poftit la bunatatea asta... Nici nu conteaza ca-i atat de cald.. eu tot as papa o portie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Ti-a iesit minunat. Are o culaore faorte cool. Merge perfect cu cartofi noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Simona - merge si ca mezel rece...mai grav e cu cuptorul :))

    Carol - multumesc frumos. Cu cartofi noi e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  12. O bunatate nu alta. Si dai pui usturoi, pentru mine l-a trecut de la bun la foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata intr-un mare fel!
    Te astepta cu reteta asta, dar si cu altele, pe FACEFOOD!
    Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...