- aprox 1 kg de cartofi
- 2 cepe mici rosii
- 2 gogosari murati
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- sare si piper dupa gust
- patrunjel verde
- 2-3 linguri ulei
- Cartofii ii curatam, spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare.
- Cand sunt fierti ii scurgem de apa.
- Intr-o tigaie mai adanca punem un pic de ulei si punem tigaia pe foc.
- Cand uleiul este incalzit adaugam ceapa si gogosarii murati taiati felii. Lasam sa se caleasca un pic apoi adaugam paprika rosie si amestecam.
- Turnam cartofii in tigaie si potrivim de sare si piper. Amestecam si lasam pe foc inca 2-3 minute sa se imbine aromele.
- La final adaugam patrunjelul tocat si luam de pe foc.
Arata tare bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Merisor!
ȘtergereArata si bine, si cred ca are si un gust desavarsit. Trebiue sa incerc, pentru diversitate. Noi facem un fel de salata de cartofi asa cu ceapa si gogosari murati (si castraveti murati), dar aceea este rece, nu calda ca aceasta. :)
RăspundețiȘtergereSi eu fac rece cu muraturi si ceapa, dar asta e buna asa calda si condimentata. Merge perfect la orice tip de carne :)
ȘtergereAm vazut de ieri reteta la tine pe blog si mi-a ramas gandul la ea. Arata incredibil si, pentru ca noua ne plac cartofii, am sa o prepar si eu. Interesanta combinatia cu gogosari murati, pentru noi va fi un experiment inedit :)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place Simona. Si noua ne plac cartofii in toate felurile :)
ȘtergereCe bine arata,credeam ca sunt facuti la cuptor.Bravo!
RăspundețiȘtergere